Varebiler

Varebilen til alle erhvervsbehov

Der findes mange forskellige typer af varebiler på markedet og du skal finde en der passer til dit og din virksomheds behov. En varebil der er god til de fleste praktiske erhverv, og passer til mange virksomheders behov, er en Renault Trafic. En Renault Trafic har alt man skal bruge i en varebil og der er ikke gået på kompromis med noget.

 

Bilen afspejler din professionalisme

En Trafic er en varebil hvor du er sikker på, at ud får et godt køretøj der også afspejler din virksomheds professionalisme. Bilen er smart designet, praktisk indrettet og oser af kvalitet. Udadtil har bilen stilfulde linjer med plads til at sætte sit personlige præ med logo og andet udsmykning. Der er også et hav af muligheder inden for farvevalg. Varebilens indvendige design har præ af, at der er tænkt på opbevaringspladsen og indretningen af bilens elementer. Der er tænkt over, at der skal være meget plads i bilen og man skal kunne udnytte alle hulrum. Lastrummet er lavet, så du selv har mulighed for at indrette det, så det passer præcist til det du skal bruge det til. Du har mulighed for at indsætte hylder og andet opbevaringsplads ind i bilen, så du lettere kan udnytte pladsen. I varebilens kabine er der 2-3 sæder og et gennemtænkt instrumentpanel. Du har både et komfortabelt rat, en touch-screen til at navigere rundt, opbevaring til både papir, kopper og ting du ellers har liggende i din arbejdsbil. Pladsen er ikke trang og der er plads til at arbejde med computer eller lign. når man ikke kører rundt.

 

Varebilen i mange modeller

Med en Renault Trafic får du en varebil med masser af muligheder for tilpasning, og det gør det muligt at finde en bil der lever op til din virksomheds og dit erhvervs krav.

 

  • Har du brug for at køre med køleelementer kan der tilbydes varebiler, der kan gøre det muligt for dig at transportere dine elementer ved den rette temperatur.
  • Skal du have mulighed for at køre med flere personer i varebilen, så kan du også vælge at indrette bilen og få plads til op til 17 personer. Du kan også vælge at indrette bilen så du kan transportere 5 personer uden at gå på kompromis med den store plads i lastrummet.
  • Der er også en tilpasning til varebilen der gør det muligt for dig at transportere personer der har nedsat mobilitet. Her kan en kørestol eller lign. køre ind i lastrummet og blive spændt korrekt fast.
  • Som nævnt tidligere er det også muligt at få installeret indvendige individuelle tilpasninger der passer til forskellige erhvervsfunktioner. Det er med til at køre bilen mere brugervenlig og det hjælper til at gøre det lettere at overskue indholdet i varebilen.