Varevogn banner

Markedet for varevogne

Der er et hav af varebiler du kan vælge imellem, og det kan være svært at finde ud af hvilken man skal vælge. Måske kigger du udelukkende efter om bilen opfylder dine behov, måske vælger du en du allerede har haft før eller måske har du et bilmærke du altid falder tilbage til fordi du ved det er fungerer. Nedenfor kan du læse lidt om forskellige bilproducenter og deres varebiler.

 

Varebiler fra Renault

En Renault varebil lever 100% op til dit behov. Du har rig mulighed for at indrette den som du selv ønsker både indvendig og udvendig. Du kan tilpasse de indvendige elementer så de passer præcis til dine behov, om du enten skal have plads til flere passagerer eller om du skal have mere plads til dine arbejdsredskaber. Udvendigt har du, på tværs af alle Renaults modeller, god plads til at vise logo og firmanavn så bilen kan virke som en lille markedsføringsplatform.

 

Varebiler fra Opel

Med Opel er der helt gennemtænkt hvordan bilerne er opbygget. Du finder både klassiske varebiler, kassevogne og chassiser som kan indrettes efter dine specifikke behov. Opel lægger stor vægt i, at samarbejdet med kunden er vigtig og at kunden skal have det de ønsker. Du har gode muligheder for ekstraudstyr og tilpasninger som du kan få løbende når du får behovet.

 

Varebiler fra Ford

Varebiler fra Ford er super robuste og innovative på samme tid. Varebilerne har en innovativ og avanceret motor, lige meget om du vælger benzin eller diesel. Det gør, at du får en meget god brændstofeffektivitet. Den innovative teknologi hos Ford har medført, at deres varebiler 2 gange er kåret som ”International Van of the Year”. Nævner man biler som Ford Ranger og Ford Transit, så er det også de fleste bilkendere der ved hvad man taler om. Det er biler af høj kvalitet og der er ikke gået på kompromis med hverken design eller sikkerhed.

 

Varebiler fra Mercedes-Benz

En Mercedes varebil fås i forskellige modeller. Der findes kassevogne, kombi-vogne, Chassiser og Pickup. Den klassiske varevogn er indrettet så der er plads til passagerer på forsæderne og så der er masser af plads i lastrummet. Lastrummet kan, som med så mange andre varevogne, indrettes så den passe til Jeres enkelte behov. Kombi-vognene gør det muligt at have både masser af bagage og mange passagerer med i bilen. Du kan let slå sæder op og ned for at udnytte pladsen fuldt ud. Chassis og Pickup’en gør det muligt for dig at have større ting på det åbne lad end du kan have i de klassiske varebiler. Du kan med dem både transportere maskiner og andre store elementer.