Banner top

En personbil eller en varebil?

En varebil der kan give dig masser af muligheder, finder du hos Renault. Den smarte Renault Kangoo Express har et væld af muligheder og kan tilpasse til dig. Det eren varebil hvor man kan komme i tvivl om det egentlig er en varebil, eller om det faktisk er en personbil. Bilen har mulighed for 2, 3 eller 6 sæder og du kan købe den i 3 forskellige længder. Som noget nyt, og mere miljøvenligt, kan du nu også købe den som el-bil, og denne kaldes for Z.E-modellen. Det betyder, at du kan vælge den der passer til dig og du finder en bil der passer til mangeforskellige erhvervsbehov.

 

En bil i moduler

Kangoo er opbygget på en måde så der ikke er sparet på komforten. Selvom det er en varebil og ikke en personbil, skal man ikke gå på kompromis med at føle sig godt tilpas i bilen. Bilen er opbygget i moduler som du let kan tilpasse alt efter hvilket behov du har. Blandt andet kan passagersæderne klappes sammen, så man automatisk får mere plads til de elementer man skal have i lastrummet. Du kan som ekstra vælge det der kaldes ”Fleksibel gitteradskillelse og nedfældeligt ryglæn på passagersædet”, som før det muligt for dig at få mere plads til lasten ved at sæderne kan gøres mindre.

 

Et superlækkert design

Med en Renault Kangoo får du en varebil der er designet smart. Den ligner ikke den klassiske varebil og blender lettere ind i mængden af biler. Designet består af rene linjer som både går igen på bilens ydre og på bilens indre. Inde i bilen er elementerne topmoderne med både fartpilot, justerbart rat, justerbart sæde og elektriske spejle. Foruden de køretekniske elementer i bilen, så er opbevaringen også smart designet. Der er et stort handskerum, som gør det let at opbevare ting man skal bruge når man arbejder. Der er også en lille plads til opbevaring ved instrumentbrættet som gør at du har tingene lige ved hånden. I bilens midterkonsol mellem forsæderne er der plads til opbevaring, kopper mm. som gør det let overskueligt og tilgængeligt. Til sidst er det også vigtigt at nævne en lille ekstra feature af opbevaring, nemlig et opbevaringsrum oppe over forruden. Her har du et rum som kan bruges til opbevaring af papir eller små mapper. Designet og den smarte opbevaring gør køreoplevelsen helt fantastisk.

 

Teknologi i top

Når du kører i en varebil, kan det være svært at orientere sig lige så godt som i en personbil. Derfor er der installeret et bakkamera som gør det lettere at bakke og orientere sig bag ved bilen. Ligeledes har bilen en parkeringssensor som hjælper med parkeringen ved at give biplyde som advarsel. Det gør bilen mere sikker både for dig selv og dem der færdes omkring dig.