Mercedes

Biler i topkvalitet

 

Mercedes stræber efter aldrig at hvile på laurbærrene, for derved at fastholde deres position som et af verdens mest anerkendte bilmærker. Det gør de med deres mange innovative tiltag, der jævnligt skubber grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. Er du skeptisk over den store ros, som bilmærket til stadighed høster, kan du kontakte din nærmeste Mercedes-forhandler, som med garanti gerne vil vise sine mange modeller frem. Så kan du lære alt om deres innovative ekstraudstyr og måske endda få inspiration til dit næste bilkøb. Du kan også få lov til at prøvekøre forskellige modeller for at finde ud af, om én af dem er et godt match til dig og din familie.

Kør langt med en Mercedes EQC

Det ikoniske bilmærkes nyeste skud på stammen er elbilen Mercedes EQC. Mercedes mener nemlig, at fremtiden tilhører elbilen. Med en Mercedes EQC kan du køre op til 417 kilometer, før du skal stoppe for at lade bilen op. Når den endelig skal lades, kan du gøre det på blot 40 minutter, og så er du allerede klar til din næste lange tur. Inde i bilen finder du top-lækkert udstyr såsom en kæmpe skærm i ekstremt høj opløsning og berøringsfølsomme touch-flader. Orker du ikke at løfte fingeren op til skærmen? Så gør brug af bilens smarte stemmebetjening.

Bæredygtig kørsel med Mercedes EQC

Mercedes EQC er skånsom for miljøet og passer således perfekt til det moderne menneske, der ønsker at sætte så minimalt et aftryk på miljøet som muligt. Med en elbil kan du føre en mere ansvarsfuld og bæredygtig livstil, uden at gå på kompromis med din mobilitet. Foruden at køre på strøm i stedet for de forurenende brændstoffer benzin og diesel, er den miljøbeviste Mercedes EQC fremstillet på bæredygtig vis. Faktisk er intet mindre end 99 af dens komponenter produceret 100 % bæredygtigt.